Foto Bakwagen Actros 1 2

TURNHOUT- Bij Van Rooijen Logistiek zijn we trots op de ingebruikname van onze nieuwste aanwinst: de Mercedes Actros bakwagen, uitgerust met de allernieuwste veiligheidsvoorzieningen. Deze toevoeging aan ons wagenpark onderstreept onze toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie in logistieke diensten.

Vooraanstaande veiligheidsvoorzieningen

De Mercedes Actros bakwagen is een toonbeeld van moderne technologie en veiligheid. De vrachtwagen is uitgerust met geavanceerde functies die zowel de chauffeur als andere weggebruikers beschermen. Enkele van de belangrijkste veiligheidskenmerken zijn:

  • Active Brake Assist: Dit systeem helpt bij het voorkomen van ongevallen door automatisch te remmen in noodsituaties.
  • Lane Keeping Assist: Waarschuwt de chauffeur wanneer de rijstrook onbedoeld wordt verlaten, wat bijdraagt aan veiliger rijgedrag.
  • Attention Assist: Detecteert tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur en adviseert een pauze, wat de algehele verkeersveiligheid verhoogt.
  • Sideguard Assist: Detecteert objecten en voetgangers in de dode hoek bij het afslaan, waardoor de kans op ongelukken wordt verminderd.

Efficiëntie en Duurzaamheid

Naast veiligheid is de Mercedes Actros bakwagen ook een leider op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. De vrachtwagen is ontworpen voor optimale brandstofefficiëntie, wat niet alleen operationele kosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een vermindering van de ecologische voetafdruk van onze logistieke operaties.

Waarom Van Rooijen Logistiek?

Bij Van Rooijen Logistiek streven we ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. De introductie van deze nieuwe Mercedes Actros bakwagen is een voorbeeld van onze voortdurende investering in de beste technologie en middelen om de logistieke behoeften van onze opdrachtgevers te vervullen. 

Foto Bakwagen Actros 2